085 - 401 95 52

9.1Klantprofiel

Het doel van het verplichte klantprofiel is om u als consument te beschermen tegen verkeerde adviezen. In het klantprofiel worden al de doelen, wensen en risicobereidheid vastgelegd. Aan de hand van het klantprofiel worden door middel van onze inkomensanalyse de financiële gaten vastgesteld. Wij analyseren de financiële gevolgen van overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en pensionering.

Het laten zien van de financiële gaten geeft u een perfect inzicht in de huidige en toekomstige situatie. Er zijn veel bekende gaten, zoals AOW gat, WIA gat, pensioen gat, maar ook onbekende gaten, zoals die bij overlijden en werkloosheid naar voren kunnen komen. Daarnaast verandert in de financiële levensfase (van 20+ , 30+ , 40+, 50+. 60+ 70+ ) ook de doelen, wensen en risicobereidheid en daardoor veranderen de financiële gaten ook.

Wij geven graag en goed, passend en kundig advies door doelen, wensen en risicobereidheid aan de diverse financiële levensfase te koppelen. In elke levensfase veranderen langzaam maar zeker de behoeften, wensen en financiële bereidheid. Wij vragen u dan ook om eens in de 5 jaar het klantprofiel in te vullen. Met onze inkomensanalyse houdt u grip op uw financiële toekomst.
De inkomensanalyse vormt altijd de basis voor de specifieke adviezen, zoals bijvoorbeeld hypotheekadvies, inkomensadvies, spaar- en beleggingsadvies.

Hoe gaat u te werk:

  1. Ga naar de website www.klantprofiel.nl
  2. Kies voor een optie en klik op de hoekpunt om verder te gaan
  3. Beantwoord eerlijk en zo goed mogelijk alle vragen en stellingen
  4. Als u klaar bent met het beantwoorden van alle vragen dan vult u uw naam in en drukt u op printen
  5. Uw advies wordt nu in een .pfd document opgemaakt. U kunt het document opslaan en mailen naar: info@wunderinkverzekeringen.nl
  6. Of u print het uit en stuurt het ons per post toe. Ons postadres: ​Oerdijk 2 7433 AA te Schalkhaar.

Hypotheek of persoonlijk hypotheekadvies nodig?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag