085 - 401 95 52

9.1Klantbeoordelingen


Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.1 (op basis van 9 klantbeoordelingen).

Bas heeft voor ons een goede hypotheek geregeld met lage lasten en lage eigen inleg. Hij is makkelijk te bereiken via mail of telefoon en heeft bij ons een hoop zorgen weg genomen door snel en duidelijk antwoorden te geven wanneer wij vragen hadden. Iets wat voor ons persoonlijk veel waard is aangezien er bij het aanschaffen van je eerste huis veel vragen en onduidelijkheden zijn. Bas bedankt!

9.2

R. van Mierlo en K. Fleming uit Utrecht over hun Hypotheek en verzekering en ondersteuning tijdens de koop.Vinkje

Dhr G. van Kooten en Mvr H. Bosboom uit Zutphen
“Bas Wunderink heeft voor ons binnen zeer korte tijd een goede en gunstige hypotheek geregeld voor ons. Het was even spannend, de verkopend makelaar geloofde er niet in dat wij in de beperkte tijd de hypotheek rond zouden krijgen, maar Bas wel en hij versterkte ons hierin. Kortom een prima adviseur!”

9

Dhr G. van Kooten en Mvr H. Bosboom uit Zutphen

Vendic BV (Deventer)
“Ik ben zeer tevreden over onze Wunderink Verzekeringen. Bas heeft er voor gezorgd dat wij jaarlijks veel geld besparen op onze zakelijke verzekeringen zonder dat we hebben moeten inleveren op dekking. Wij hebben het contact met Bas als zeer prettig en efficiënt ervaren. Bas is iemand die zeer persoonlijk te werk gaat, zonder daarbij de focus te verliezen op belangrijke zaken. Ik kan Wunderink Verzekeringen een ieder aan raden.

10

Vendic BV (Deventer) over hun AOV, verzuim-, aansprakelijkheid-, rechtsbijstand- en inventarisverzekering.

“Bas heeft geweldig goed geholpen met het aanvragen en regelen van alles wat er moest gebeuren met de aanvraag van de hypotheek.”

9

Mvr Bronckhorst (Zutphen) over haar hypotheek en verzekeringen.

Bas heeft alles zeer goed en ook nog eens heel snel voor ons uitgezocht!!! Van hypotheek tot alle verzekeringen. We zijn dan ook zeer tevreden over zijn gang van zaken doen. Uiteindelijk kunnen we zo flink besparen op jaarbasis!!! Het was een prettige ervaring met Bas!!!”

9

Dhr/Mvr Bos-Hekkert (Schalkhaar) over hun woningaankoop en de nieuwe hypotheek en bijbehorende woon- en autoverzekeringen.

Bas is hard voor mij aan het werk gegaan en na veel reken en denkwerk had ik een kleine 3 maanden later een nieuwe hypotheek. Hierdoor ben ik de komende 10 jaar veel voordeliger uit en los ik ook nog af op mijn hypotheek. Onderwijl zijn mijn verzekeringen ook nog ergens anders ondergebracht, zodat ik daar ook nog op bespaar.

8.5

Dhr. Vos over zijn hypotheek en verzekeringen.