085 - 401 95 52

9.1Over ons

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk werkend assurantiebedrijf/tussenpersoon. Wij hebben geen (gebonden) afspraken met verzekeraars en of aanbieders. Hierdoor behouden wij de flexibiliteit en staan wij scherp in de markt. Ons belang is uw belang! Onze relaties/cliënten profiteren hiervan. Onze kenmerken en uitgangspunten zijn; Korte lijnen in een gemakkelijk contact waarbij de relatie/cliënt zich op haar gemak voelt en de relatie centraal staat.

Met bijna 15 jaar ervaring in de wereld van hypotheken en verzekeringen is eigenaar en oprichter Bas Wunderink ervan overtuigd de rol van de tussenpersoon steeds belangrijker wordt. Na het einde van het provisietijdperk op bijvoorbeeld hypotheken is er veel verandert in de branche. Het adviesniveau is van een veel hoger niveau door de nieuwe regels en richtlijnen. Dit moet zijn doel ook niet voorbij streven qua kosten en tijdbestek voor de tussenpersoon, bank en verzekeringsbranche maar zorgt wel degelijk voor een gezondere en prettige markt. Het vertrouwen komt weer terug binnen onze branche en onze ervaring leert de waardering groter is voor ons als tussenpersoon dan ooit tevoren. Dit werkt erg plezierig en is een extra motivatie om op deze voet verder te gaan. Wij merken onze (nieuwe) relaties en cliënten een beetje moe zijn van alle wijzigingen en regels en behoefte hebben aan 1 contact persoon die weet wat er leeft en waar de behoefte ligt.

Wunderink Verzekeringen is gevestigd in Deventer en werkt samen met verschillende partners van collega tussenpersonen tot makelaars in de omgeving Deventer, Zutphen, Apeldoorn en daar buiten. Daarnaast hebben wij relaties in het hele land die om persoonlijk maar ook zakelijke redenen gekozen hebben voor ons als tussenpersoon. Wij hanteren geen kosten vooraf en werken nog steeds op de ouderwetse manier. D.w.z. onze relaties/cliënten betalen dan ook pas wanneer er een tevreden advies heeft plaats gevonden. Wij hebben geen enorme overhead aan kosten en vinden het belangrijk deze werkwijze te kunnen behouden. Dit geeft vertrouwen en zo kan er ook ongedwongen de juiste keus worden gemaakt.

De naam Wunderink:

De naam Wunderink dateert van voor 1755 maar krijgt pas echt vorm wanneer de familie Hulshof op ’t Wunderink gaat wonen. Vroeger was het gebruikelijk men de naam van de boerderij of plek aannam als achternaam. ’t Wunderink ligt in Harfsen, een klein plaatsje achter Gorssel tussen Deventer en Zutphen in, het werkgebied voor als tussenpersoon.

Gezien de historie van de naam Wunderink met daarbij het werkgebied nu werd Wunderink Verzekeringen qua naam in 2015 geboren.

Mede ook om verdere verwarring met een collega-tussenpersoon hier uit Deventer (met bijna gelijkwaardige naam) tegen te gaan en als nieuwe verzamelnaam van alle eerdere opgebouwde relaties/cliënten uit eerdere samenwerkingen onder 1 dak te scharen was voor ons een wel overwogen en logische keus.

Ons team

G.B. Wunderink

I. Bosman

J. Henrix