085 - 401 95 52

9.1Over ons

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk assurantiebedrijf/tussenpersoon. Wij hebben geen (gebonden) afspraken met verzekeraars en hypotheek aanbieders. Hierdoor behouden wij flexibiliteit in aanbod en staan wij scherp in de markt. Ons belang is uw belang! Onze relaties/cliënten profiteren hiervan. Onze kenmerken en uitgangspunten zijn: korte lijnen in direct contact waarbij de relatie/cliënt zich op haar gemak voelt en de relatie centraal staat.

Met bijna 20 jaar ervaring in de wereld van bedrijfsverzekeringen, bedrijfsfinancieringen, financieren van beleggingspanden, particuliere verzekeringen en hypotheken is eigenaar en oprichter Bas Wunderink ervan overtuigd dat de rol van de tussenpersoon steeds belangrijker wordt. Na het einde van het provisietijdperk op bijvoorbeeld hypotheken is er veel veranderd in de branche. Het adviesniveau is van een veel hoger niveau door de nieuwe regels en richtlijnen. Dit moet zijn doel ook niet voorbij schieten qua kosten en tijdbestek voor de tussenpersoon, bank en verzekeringsbranche maar zorgt wel degelijk voor een gezonde en prettige marktwerking. Het vertrouwen komt weer terug binnen onze branche. Onze ervaring leert dat de waardering groter is dan ooit tevoren voor ons als tussenpersoon. Dit werkt erg plezierig en is een extra motivatie om op deze voet verder te gaan. Wij merken dat onze (nieuwe) relaties en cliënten een beetje moe zijn van alle wijzigingen en regels en behoefte hebben aan 1 contactpersoon die weet wat er leeft en waar de behoefte ligt.

Wunderink Verzekeringen is gevestigd in Deventer en werkt samen met verschillende partners zoals collega tussenpersonen en makelaars in de omgeving Deventer, Zutphen, Apeldoorn en daar buiten. Daarnaast hebben wij relaties in het hele land die om persoonlijk maar ook zakelijke redenen gekozen hebben voor ons als tussenpersoon. Wij hanteren geen kosten vooraf en werken nog steeds op de ouderwetse manier. D.w.z. onze relaties/cliënten betalen pas wanneer er een tevreden advies heeft plaats gevonden. Wij hebben geen enorme overhead aan kosten en vinden het belangrijk deze werkwijze te kunnen behouden. Dit geeft vertrouwen en zo kan er ook ongedwongen de juiste keus worden gemaakt.

Een stukje historie: De naam Wunderink:

De naam Wunderink dateert van voor 1755 maar krijgt pas echt vorm wanneer de familie Hulshof op ’t Wunderink gaat wonen. Vroeger was het gebruikelijk dat men de naam van de boerderij of plek aannam als achternaam. ’t Wunderink ligt in Harfsen, een klein plaatsje achter Gorssel tussen Deventer en Zutphen in, het werkgebied voor ons als tussenpersoon.

Gezien de historie van de naam Wunderink met daarbij het huidige werkgebied, werd Wunderink Verzekeringen qua naam in 2015 geboren.

Mede ook om onder een unieke naam te gaan werken en als nieuwe verzamelnaam voor alle eerder opgebouwde relaties/cliënten uit eerdere samenwerkingen onder 1 dak te scharen, was deze naam voor ons een weloverwogen en logische keus.

Ons team

G.B. Wunderink

I. Bosman

J. Henrix