085 - 401 95 52

9.1Wagenparkverzekering

Wagenparkverzekering

Vaak spreekt men bij grote bedrijven over een wagenparkverzekering. Wellicht heeft u meerdere auto’s en dan spreken wij ook van een wagenpark, het is dus maar net hoe je er naar kijkt.

Sinds 2012 hebben wij i.c.m. verschillende verzekeraars een uniek concept genaamd Imagnus opgericht. Dit is een zeer groot succes met een unieke prijs/dekking verhouding. Wagenparken tot 150 werknemers behoren tot de deelnemers maar ook kleiner dan dat zijn van harte welkom. U ontvangt gelijke al dan niet een betere dekking tegen een zeer lage premie, zonder provisie met maximale korting.

Hoe meer auto’s er dus zijn hoe lager de premie. Dat is uw verdienste en wij delen graag met u. Het komt er op neer u alles overzichtelijk en prettig mag ontvangen, 1 aanspreekpunt en vlotte afhandeling. Imagnus geeft u niet alleen de mogelijkheden als ondernemer maar ook voor uw werknemer en zijn of haar auto in privé, hoe uniek is dat!

De dekkingen (zie ook de autoverzekering)

  • WA-verzekering; biedt dekking voor materiële en personenschade schade aan een ander een maximaal verzekerd bedrag.
  • Met Beperkt Casco is je bedrijfsvoertuig verzekerd voor een aantal gebeurtenissen, zoals brand, diefstal, ruitschade en schade door storm of bliksem.
  • Met Volledig Casco ben je verzekerd voor schade ontstaan door elke andere plotselinge en onvoorziene gebeurtenis. Ook als de gebeurtenis het gevolg is van een gebrek aan je bedrijfsvoertuig. Daarnaast ben je verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door een Beperkt Cascoverzekering.

Interesse in een Wagenparkverzekering?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag