085 - 401 95 52

10Bedrijfsfinanciering Deventer

Bedrijfsfinanciering Deventer

Wilt u een bedrijfspand kopen? Uw bedrijf uitbreiden? Een con-collega overnemen? Of kostbare apparatuur aanschaffen? Zoals de meeste zaken in het bedrijfsleven, is de juiste financiering de eerste stap in uw plan. Wunderink Verzekeringen helpt u met passende bedrijfsfinanciering in Deventer. 

Maak een afspraak voor een adviesgesprek


BEDRIJFSFINANCIERING

Binnen de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen zijn wij misschien nog wel het enige kantoor waar u terecht kunt op alle disciplines aangaande financieren en ondernemen privé en zakelijk. Wij bezitten alle vereisten diploma’s en vergunningen m.b.t. het adviseren in; Bedrijfsfinancieringen, Hypotheekadvies, beleggingspanden, Zakelijke/bedrijfsverzekeringen en particuliere verzekeringen.

U kunt uw bedrijf uitbreiden of u kunt een bedrijf overnemen. Wellicht huurt u nu uw bedrijfspand en speelt de gedachte te gaan kopen. Een bekende gedachte in de huidige markt. Wekelijks mogen wij nieuwe relaties verwelkomen die ons weten te vinden. Vaak op referentie of vanuit het eigen netwerk. Ons meerwaarde zit hem in het feit wij nog steeds alles onder 1 dak aanbieden en snel kunnen schakelen tussen de wens van de klant, de eis van de geldverstrekker icm de vermogenspositie zakelijk en privé. Grootbanken sluiten op klantniveau de deuren echter fungeren wij als doorgeefluik om voor beide partijen passende oplossing te bieden. Wij werken samen met bijna alle geldverstrekkers in de markt en kijken graag met u vanuit uw vermogenspositie hoe deze te versterken of om uw wensen te realiseren.

Als groot zakelijk klant wilt u misschien een dure machine aanschaffen en financieren. Wij staan u en onze relaties graag bij. Wij inventariseren met u uw wensen en vervolgens gaan wij met u op zoek naar de juiste aanbieder. De bedrijfsfinanciering is vaak wat complexer dan bij een financiering in box 1, de hypotheek voor de eigen woning of voor een beleggingspand in box 3. Als totaal kantoor kunnen wij met u verschillende scenario’s schetsen en bewandelen. Neemt u gerust contact op, u bent van harte welkom! Online in een video-call of nog gewoon ouderwets bij ons op kantoor. U geniet vaste contact personen en zetten in op de lange termijn!

INTERESSE IN EEN BEDRIJFSFINANCIERING?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag

Call Now Button