085 - 401 95 52

10Over ons

Over ons

Over ons; Wij zijn een onafhankelijk assurantiebedrijf/tussenpersoon. Wij hebben geen (gebonden) afspraken met verzekeraars en geldverstrekkers. Hierdoor behouden wij flexibiliteit in aanbod en staan wij scherp in de markt. Ons belang is uw belang! Onze relaties/cliënten profiteren hiervan. Onze kenmerken en uitgangspunten zijn: korte lijnen in direct contact waarbij de klant zich op haar gemak voelt en de relatie centraal staat.

Met bijna 20 jaar ervaring in de wereld van bedrijfsverzekeringen, bedrijfsfinancieringen, financieren van beleggingspanden, particuliere verzekeringen en hypotheken zijn wij ervan overtuigd dat de rol van de tussenpersoon steeds belangrijker wordt. Na het einde van het provisietijdperk op complexe producten waaronder hypotheken is er veel veranderd in de branche. Het adviesniveau is van een veel hoger niveau door de nieuwe regels en richtlijnen. Dit moet zijn doel ook niet voorbij schieten qua kosten en tijdbestek voor de tussenpersoon, bank en verzekeringsbranche maar zorgt wel degelijk voor een gezonde en prettige marktwerking. Het vertrouwen komt weer terug binnen onze branche. Onze ervaring leert dat de waardering groter is dan ooit tevoren voor ons als tussenpersoon. Dit werkt erg plezierig en is een extra motivatie om op deze voet verder te gaan. Wij merken dat onze (nieuwe) relaties en cliënten een beetje moe zijn van alle wijzigingen en regels en behoefte hebben aan 1 contactpersoon die weet wat er leeft en waar de behoefte ligt.

Wunderink Verzekeringen is gevestigd in Deventer en werkt samen met verschillende partners zoals collega tussenpersonen en makelaars in de omgeving Deventer, Zutphen, Apeldoorn en daar buiten. Daarnaast hebben wij relaties in het hele land die om persoonlijk maar ook zakelijke redenen gekozen hebben voor ons als tussenpersoon. Wij hanteren geen kosten vooraf en werken nog steeds op de ouderwetse manier. D.w.z. onze relaties/cliënten betalen pas wanneer er een tevreden advies heeft plaats gevonden. Wij hebben geen enorme overhead aan kosten en vinden het belangrijk deze werkwijze te kunnen behouden. Dit geeft vertrouwen en zo kan er ook ongedwongen de juiste keus worden gemaakt.

Een stukje historie: De naam Wunderink:

De naam Wunderink dateert van voor 1755 maar krijgt pas echt vorm wanneer de familie Hulshof op ’t Wunderink gaat wonen. Vroeger was het gebruikelijk dat men de naam van de boerderij of plek aannam als achternaam. ’t Wunderink ligt in Harfsen, een klein plaatsje in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen, het werkgebied voor ons als tussenpersoon.

Gezien de historie van de naam Wunderink met daarbij het huidige werkgebied, werd Wunderink Verzekeringen BV als nieuwe naam in 2015 geboren. Een unieke naam, herkenbaar voor alle eerder opgebouwde relaties na 20 jaar werkervaring.

Bas

Geoffrey

Norbert

Call Now Button