085 - 401 95 52

9.4Hypotheekadvies Zutphen

Hypotheekadvies Zutphen

Wilt u een hypotheek afsluiten voor een nieuwe woning of voor een verbouwing? Dan is de kans groot dat u veel vragen heeft. Welke hypotheekvorm sluit het best aan op uw financiële situatie bijvoorbeeld? Wat zijn de kosten en baten? Wat zijn de mogelijkheden op de huizenmarkt, als starter en als doorstromer? En hoe brengt u uw financiële situatie in kaart? Wunderink Verzekeringen ondersteunt u met hypotheekadvies in Zutphen. Wij bieden hierin een totaaloplossing voor klanten. Dit betekent dat we u van begin tot eind bijstaan. Van de hypotheekaanvraag, tot en met de sleuteloverdracht.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek


Onze hypotheekadviseurs zijn specialisten in hun vakgebied en kunnen u alles vertellen over de aanvraag, het benodigde papierwerk en over het oversluiten van een lopende hypotheek. Transparantie staat voorop. Wij zijn niet gebonden aan één aanbieder, maar maken een eerlijke vergelijking waaruit u het beste aanbod selecteert. Dit kan in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor, bij u op locatie of digitaal. Wij sturen u vooraf een lijst met de gewenste bewijsstukken door per mail, zodat we tijdens de kennismaking alvast het één en ander kunnen doornemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van hypotheekadvies in Zutphen? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. 

Hypotheek oversluiten of aanpassen

De rente is historisch laag en daarnaast zien we dat veel mensen, door de drukte op de huizenmarkt, kiezen voor verbouwen in plaats van verhuizen. Hiervoor zijn soms de nodige aanpassingen binnen uw hypotheek nodig. Wunderink kan u helpen om een lopende hypotheekvorm aan te passen. Samen brengen we de kosten en baten in kaart. Onze adviseurs maken een overzicht, waaruit u het beste aanbod selecteert. Naast renteaanpassingen en een verbouwing, kunt u uw hypotheek ook oversluiten om een extra aflossing mogelijk te maken, of als u gaat scheiden.

Persoonlijk hypotheekadvies in Zutphen

Een hypotheek afsluiten doet u hooguit een paar keer in uw leven. Het is een belangrijke beslissing, waarbij enige voorbereiding gewenst is en een professionele partner onmisbaar. In onze werkwijze staat een persoonlijke aanpak daarom voorop. Wij werken met korte lijnen: één aanspreekpunt, waarmee u in direct contact staat en die u gedurende het complete traject bijstaat met advies. Wij vertalen moeilijke ambtstukken naar heldere taal en duidelijke afspraken. We brengen vooraf geen kosten in rekening en rekenen pas bij de notaris met u af. Ons doel: eerlijk hypotheekadvies op maat, het middel: samenwerken voor financieel inzicht.

HYPOTHEEK OF PERSOONLIJK HYPOTHEEKADVIES NODIG?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag