085 - 401 95 52

10Hypotheekadvies Zutphen

Hypotheekadvies Zutphen

Zo werkt een hypotheek afsluiten

Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuw huis of heeft u er al een op het oog? Spannend! Voordat de koop officieel gemaakt kan worden, moet u eerst een hypotheek afsluiten. Ons hypotheekadvies in Zutphen werkt in 4 stappen. We beginnen met het berekenen van de maximale lening. Hiervoor kijken we naar uw persoonlijke financiële situatie. Wat volgt is een gesprek met onze adviseur Zutphen Geoffrey Bosworth over de juiste hypotheekvorm. Als u akkoord bent met ons aanbod, helpen we u met het verzamelen van bewijsstukken voor de bank en het indienen van de aanvraag. En eenmaal goedgekeurd, maken we alles samen officieel bij de notaris.

Onze hypotheekadviseurs zijn specialisten in hun vakgebied en kunnen u alles vertellen over de aanvraag, het benodigde papierwerk en over het oversluiten van een bestaande hypotheek. Persoonlijk advies en transparantie staan hierbij voorop. Wij zijn niet gebonden aan één aanbieder, maar maken een eerlijke vergelijking waaruit u het beste aanbod selecteert.

Hypotheekadvies berekenen

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen op basis van uw inkomen en wat uw maandlasten zullen worden als u het huis van uw dromen koopt? Een nieuwe woning kost meer dan alleen de aankoopprijs. Zo zijn er bijvoorbeeld ook de notariskosten en de overdrachtsbelasting. Met ons hypotheekadvies in Zutphen geven wij u een realistische indicatie van alle kosten en baten. We nemen de mogelijkheden graag met u door in een adviesgesprek. Dit kan bij ons op kantoor, maar ook digitaal. Wij bieden voor elke fase van de koop passend advies en de juiste ondersteuning. Neem vrijblijvend contact op.

Wilt u een hypotheek afsluiten voor een nieuwe woning of voor een verbouwing? Dan is de kans groot dat u veel vragen heeft. Welke hypotheekvorm sluit het best aan op uw financiële situatie bijvoorbeeld? En wat zijn de kosten en baten? Wunderink Verzekeringen ondersteunt u met hypotheekadvies in Zutphen.

Meer over hypotheekadvies

Een hypotheekaanvraag kan best ingewikkeld zijn, zeker als u voor het eerst een huis koopt. Hoe werkt het precies? Waar moet u op letten als u hypotheken en rentes vergelijkt? Wat zijn de mogelijkheden voor zzp’ers? En welke bewijsstukken heeft u nodig voor de bank? Het zijn zomaar een paar vragen die regelmatig voorbij komen. Voor onze adviseurs is het dagelijkse kost. Zij helpen u graag aan hypotheekadvies in Zutphen en omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Met de juiste kennis en ervaring aan uw zijde wordt een huis kopen pas écht leuk!

Wunderink biedt een totaaloplossing voor klanten. Dit betekent dat we u van begin tot eind bijstaan. Van de hypotheekaanvraag, tot en met de sleuteloverdracht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

HYPOTHEEK OF PERSOONLIJK HYPOTHEEKADVIES NODIG?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag

Call Now Button