085 - 401 95 52

9.4Uw zorgverzekering

 

Vergelijk en sluit naar eigen invulling gemakkelijk uw zorgverzekering 2022.

Als verzekeringsadviseur hebben wij nu een eigen vergelijker voor zorgverzekeringen.  Hierin staan gerenommeerde verzekeraars waar wij speciale tarieven mee hebben afgesproken. Dit levert een betere dekking op, maar ook nog eens een extra korting op de premie. Deze kan oplopen tot wel x% op jaarbasis. Echt de moeite waard dus.

Komt u er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088-000 83 33. Wij hebben een speciale service desk ingericht met adviseurs op het gebied van zorgverzekeringen. De vergelijkingsmodule vindt u hier:

Voor particulieren KLIK : Particulier vergelijk en sluit

Informatie voor werkgevers. Wist u dat werknemers die zich collectief verzekeren via hun werkgever vaker voor een aanvullende dekking kiezen? Hierdoor hebben zij een betere dekking bij ziekte. Dit kan een besparing op uw verzuimkosten opleveren. Als verzekeringsadviseur hebben wij nu, voor onze zakelijke relaties en hun werknemers, een mooie aanbieding. Wij hebben extra hoge kortingen bedongen bij gerenommeerde verzekeraars. Deze kunnen oplopen tot wel x% op jaarbasis! Goed nieuws voor uw werknemers, maar ook voor u!

Voor werkgevers  KLIK:  MKB vergelijk en sluit

Samenwerking met UPIVA:

De periode om eventueel over te stappen van zorgverzekering komt er weer aan.  In november van ieder jaar maken de zorgverzekeraars hun premies en kortingen voor het volgende jaar bekend. In aanloop naar deze ‘zorgperiode’ hebben we belangrijk nieuws. Wij werken samen met serviceprovider UPIVA, al jaren specialist op het gebied van zorgverzekeringen. Waarom UPIVA?Alle zorgmedewerkers van UPIVA hebben de benodigde diploma’s om u te mogen adviseren op het gebied van zorgverzekeringen. Daarnaast heeft UPIVA aanstellingen bij de grootste zorgverzekeraars, zodat er voor u extra veel keuze is om uw pakket voor volgend jaar samen te stellen. Best passende zorgverzekering: Gedurende het hele jaar kunt u gebruik maken van onze zorgvergelijker. Op die manier kunt u op een eenvoudige manier de zorgverzekeraars en verschillende pakketten met elkaar vergelijken. Komt u er niet uit? De zorgmedewerkers van UPIVA helpen u graag met al uw vragen. Zij zijn te bereiken via 088 – 000 8333 of zorg@upiva.nl.

Waarom een zorgverzekering;

Een zorgverzekering – ook wel ziektekostenverzekering genoemd – is een verzekering tegen ziektekosten. Hierbij kunt u denken aan kosten voor medicijnen of kosten van een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis. Deze verzekering is in principe verplicht in Nederland. Zorgkosten kunnen hoog zijn. U kunt zich hiervoor verzekeren. Wij hebben ook dit jaar vast een voorselectie voor u gearrangeerd waarbij u zorgeloos een passende basis of aanvullende dekking kunt vinden. Wij wijzen erop dat de premie niet altijd leidend hoeft te zijn. Uw tussenpersoon denkt graag met u mee. Deze verzekering geeft dekking bij kosten voor medicijnen of kosten voor een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis. Wij kennen verschillende dekkingen; de basisverzekering, de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering.

De basisverzekering dekt de standaardkosten van bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis of de apotheek. Het afsluiten van de basisverzekering is verplicht voor:

  • Iedereen die in Nederland woont. De Sociale Verzekeringsbank (SVB) beoordeelt dit.
  • Iedereen die in Nederland werkt en hier loonbelasting betaalt.
  • Iedereen die in Nederland komt wonen en al een ziektekostenverzekering in het buitenland heeft. Zij moeten alsnog in Nederland een basisverzekering afsluiten.

Wie zich niet verzekert, krijgt eerst een waarschuwingsbrief. Wanneer er dan nog geen zorgverzekering wordt afgesloten, volgen er maximaal 2 boetes. Is de aangeschrevene daarna nog onverzekerd, dan sluit het College voor zorgverzekeringen (CVZ) namens de onverzekerde een zorgverzekering af bij een zorgverzekeraar. Het CVZ houdt vervolgens 12 maanden lang de standaardpremie van deze zorgverzekering in op de inkomsten van de onverzekerde. Zolang de onverzekerde geen verzekering heeft, betaalt deze zelf de kosten van medische zorg.

Op de verzekeringsplicht geldt een uitzondering voor 2 groepen mensen:

  • Mensen die vanwege hun geloof of levensovertuiging geen zorgverzekering willen afsluiten (gemoedsbezwaarden).
  • Militairen in actieve dienst.

Zorgverzekeraars kennen een acceptatieplicht voor de basisverzekering. Dit houdt in dat zij verplicht zijn om iedereen te accepteren.

Eenvoudig, toegankelijk en vertrouwd af te sluiten. Alle verzekeringen onder 1 dak, u bent ten allen tijde welkom op ons kantoor.  U hoeft niet te vergelijken, dat hebben wij al voor u gedaan.

De aanvullende zorgverzekering

Deze is niet verplicht en kunt u extra afsluiten voor zaken die niet in het basispakket zitten.

De tandartsverzekering

Een tandartsverzekering is een verzekering voor de kosten van mondzorg. Ook deze verzekering hoeft u niet verplicht af te sluiten. En voor de verzekeraar geldt ook bij deze verzekering geen acceptatieplicht.

De dekking van de basisverzekering wordt vastgesteld door de overheid. De dekkingen van de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen worden vastgesteld door de verzekeringsmaatschappijen zelf.

Het werkt dus wanneer u jaarlijks de tijd neemt om te kijken wat voor het aankomende jaar van toepassing zou kunnen zijn. Het eigen risico voor 202 is vastgesteld op € 385,-.

 

 

 

 

Interesse in een Uw zorgverzekering?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag