085 - 401 95 52

10Bedrijfsfinanciering

Binnen de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen zijn wij misschien nog wel het enige kantoor waar u terecht kunt voor alle disciplines aangaande financieren en ondernemen privé en zakelijk. Wij bezitten alle vereiste diploma’s en vergunningen benodigd voor het adviseren in bedrijfsfinancieringen, hypotheekadvies, beleggingspanden, bedrijfsverzekeringen en particuliere verzekeringen.

U heeft de wens om uw bedrijf uit te breiden of u kunt een bedrijf overnemen. Wellicht huurt u nu uw bedrijfspand en speelt de gedachte te gaan kopen. Een bekende gedachte in de huidige markt. Wekelijks mogen wij nieuwe relaties verwelkomen die ons weten te vinden. Vaak op referentie of vanuit het eigen netwerk. Ons meerwaarde zit in het feit dat wij nog steeds alles onder 1 dak aanbieden en snel kunnen schakelen tussen de wens van de klant, de eis van de geldverstrekker in combinatie met uw vermogenspositie zakelijk en privé. Grootbanken sluiten op klantniveau de deuren echter fungeren wij als doorgeefluik om voor beide partijen een passende oplossing te bieden. Wij werken samen met bijna alle geldverstrekkers in de markt en kijken graag met u vanuit uw vermogenspositie hoe deze te versterken of om uw wensen te realiseren.

Als groot zakelijk klant wilt u misschien een dure machine aanschaffen en financieren. Wij staan u en onze relaties graag bij. Wij inventariseren met u uw wensen en vervolgens gaan wij met u op zoek naar de juiste aanbieder. De bedrijfsfinanciering is vaak wat complexer dan bij een financiering in box 1, de hypotheek voor de eigen woning of voor een beleggingspand in box 3. Als totaal kantoor kunnen wij met u verschillende scenario’s schetsen en paden bewandelen. Neemt u gerust contact met ons op, u bent van harte welkom! Online in een video-call of nog gewoon ouderwets bij ons op kantoor. U profiteert van vaste aanspreekpunten binnen ons team en wij zetten in op een langdurige relatie en samenwerking!

Call Now Button