085 - 401 95 52

10Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Stel, u of uw gezin heeft problemen waarvoor u juridische hulp wilt. U heeft bijvoorbeeld problemen met uw werkgever. Of u heeft problemen met een winkel door een kapot product. Of u bent het niet eens met de behandeling van een arts. Of u krijgt geen bouwvergunning. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u zich voor hulp bij dit soort problemen verzekeren. U ontvangt over het algemeen geen geldbedrag, maar deskundige hulp door de rechtsbijstandsverzekeraar. In sommige gevallen kunt u recht hebben op door de overheid gesubsidieerde rechtshulp. Dit hangt onder meer af van de hoogte van uw inkomen.

Welke juridische problemen precies zijn verzekerd, leest u in de polisvoorwaarden van de verzekering. In ieder geval is het zo dat het moet gaan om: problemen die nog niet speelden op het moment dat u de verzekering afsloot; en problemen die op het moment van het afsluiten van de verzekering nog niet te voorzien waren.

De rechtsbijstand verzekering is goed betaalbaar. Wij maken een voorselectie van aanbieders. Vaak zijn dit de specialisten Arag en Das en adviseren hier graag verder in op uw persoonlijke situatie of dat van u bedrijf. Zeker met de vele ontslagen in de crisisperiode tot 2015 hebben veel van onze relatie prettig gebruik gemaakt van de rechtsbijstandverzekering in procedure tot ontslag.

Vergelijk direct uw Real-time Scherpe premie en Sluit direct af

Vergelijk 1

Interesse in een Rechtsbijstandverzekering?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag

Call Now Button