085 - 401 95 52

10Klantprofiel

Het doel van het verplichte klantprofiel is om u als consument te beschermen tegen verkeerde adviezen. In het klantprofiel worden al uw financiële doelen, wensen en risicobereidheid vastgelegd. Aan de hand van het klantprofiel kunnen wij met behulp van onze inkomensanalyse-tool de financiële mogelijkheden of tekortkomingen vaststellen. Wij analyseren de financiële gevolgen van overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en pensionering.

Het laten zien van de financiële (on)mogelijkheden geeft u een perfect inzicht in de huidige en toekomstige situatie. Er zijn veel bekende financiële gaten, zoals AOW gat, WIA gat, pensioen gat. Tevens maken wij inzichtelijk wat uw financiële gezinssituatie wordt bij overlijden of bij werkloosheid. Ook de levensfase waarin u zich bevind is van invloed. De financiële levensfase (van 20+ , 30+ , 40+, 50+, 60+, 70+ ) hangt samen met uw doelen, wensen en risicobereidheid en door het veranderen van de fase kunnen de financiële risico’s ook veranderen.

Wij geven u graag een goed, passend en kundig advies door uw doelen, wensen en risicobereidheid aan de diverse financiële levensfases te koppelen. In elke levensfase veranderen langzaam maar zeker de behoeften, wensen en financiële bereidheid. Wij vragen u dan ook om eens in de 5 jaar het klantprofiel in te vullen. Met onze inkomensanalyse houdt u grip op uw financiële toekomst.
De inkomensanalyse vormt altijd de basis voor de specifieke adviezen, zoals bijvoorbeeld hypotheekadvies, inkomensadvies, spaar- en beleggingsadvies.

Hoe gaat u te werk:

  1. Ga naar de website www.klantprofiel.nl
  2. Kies voor een optie en klik op de hoekpunt om verder te gaan
  3. Beantwoord eerlijk en zo goed mogelijk alle vragen en stellingen
  4. Als u klaar bent met het beantwoorden van alle vragen dan vult u uw naam in en drukt u op printen
  5. Uw advies wordt nu in een .pfd document opgemaakt. U kunt het document opslaan en mailen naar: info@wunderinkverzekeringen.nl
  6. Of u print het uit en stuurt het ons per post toe. Ons postadres: ​Oerdijk 2 7433 AA te Schalkhaar.

Hypotheek of persoonlijk hypotheekadvies nodig?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag

Call Now Button