085 - 401 95 52

10Golfverzekering

Golfverzekering

Binnen ons kantoor is golf een veel besproken onderwerp. Inmiddels heeft golf ook in ons netwerk een prominente plaats ingenomen. Voor ons de basis en een logisch gevolg om werk en passie te combineren. Vol trots kunnen wij na enig marktonderzoek en overleg met een aantal verzekeraars onder ons eigen label “de golfverzekering” presenteren.

Binnen en buiten de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen weten de meeste golfers ons inmiddels te vinden. Binnen onze regio vindt u binnen 50 kilometer verschillende uitdagende golfbanen, o.a.; De Scherpenbergh te Lieren/Apeldoorn, De Veluwse te Hoog Soeren, de Hoek Diepenveen/Deventer, de Lochemse Golfclub te Lochem, de Engelenburg golf & countryclub te Brummen/Zutphen en de Breuninkhof te Voorst.

Uw golfuitrusting kan op veel manieren beschadigen of gestolen worden en zelf kunt u ook schade oplopen. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak groter dan er van te voren kan worden ingeschat. Daarnaast zijn er zaken die extra aandacht nodig hebben en waar u misschien nog helemaal niet over na heeft gedacht. Waar moet u aan denken?

  • Is uw golfuitrusting eigenlijk wel verzekerd bij diefstal uit uw privéauto, leaseauto of wanneer u meerijdt of een auto huurt?
  • Hoe zit dat dan bij bedrijfsbusjes en niet afgesloten ramen en of gebreken?
  • Wat als u overnacht onderweg in een hotel of in het buitenland?
  • U zet uw golfkar onbeheerd neer bij het clubhuis, mag dat?
  • Hoe zit dat eigenlijk internationaal en golfen in het buitenland?
  • Uw kostbare golf abonnement betaalt u bij aanvang van het kalenderjaar en in de 2e maand raakt u helaas geblesseerd buiten de golfbaan om met als gevolg dat u niet meer kunt golfen…..” Ja, u kunt uw golf abonnement meeverzekeren!”
  • Wanneer bent u aansprakelijk? U bent vergeten “fore!” te roepen en uw bal is pardoes op een andere green terecht gekomen. Wat betekent dan de term risicoaanvaarding en welke gevolgen heeft dit voor u?
  • Waar zit de overlap met uw privé of zakelijke aansprakelijkheidsverzekering en wat betekent dit voor uw werknemers?
  • WOW ….U slaat de bal in een keer in de hole! Leuk en een rondje clubhuis natuurlijk. Ook dit kunnen we laagdrempelig meeverzekeren. Vraag ook hier naar de voorwaarden
http://123golfverzekering.nl

Herkent u zich in bovenstaande? U zult niet de eerste zijn. Wij zijn een breed assurantiekantoor en kennen een holistische benadering voor de ondernemer en particulier en zijn of haar financiële privé situatie met bijbehorende verzekering of hypotheekoplossingen. Daarnaast bedienen wij ook de ondernemer van A tot Z. Bedrijfsverzekeringen en bedrijfsfinancieringen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Neemt u contact op dan slaan wij graag met u een provinciale bal voor een passende oplossing en invulling nu en naar de toekomst.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek


Interesse in een Golfverzekering?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag

Call Now Button