085 - 401 95 52

10Hypotheekadvies Deventer

Hypotheekadvies Deventer

Zo werkt een hypotheek afsluiten

De meeste mensen die een woning gaan kopen sluiten hiervoor een hypotheek af. Hoe werkt dat bij Wunderink? Elke hypotheek is anders. Om te berekenen wat u maximaal kunt lenen kijken wij o.a. naar uw inkomen en naar uw huidige woonsituatie: bent u een starter of doorstromer op de woningmarkt? Samen leggen we de hypotheekvormen naast elkaar. Wij geven onafhankelijk hypotheekadvies in Deventer. U heeft bij ons de tijd om zich rustig op de verschillende mogelijkheden te oriënteren. Is het hypotheekadvies akkoord? Dan maakt onze adviseur de hypotheekofferte op. Eenmaal ondertekend, wordt die samen met de vereiste bewijsstukken naar de bank gestuurd. Als de bank ook akkoord is met alle stukken, maken wij een afspraak voor u bij de notaris en kunnen we het officieel maken.

Of u nu staat op de woningmarkt, doorstroomt of een (tweede) hypotheek wilt afsluiten voor een verbouwing: onze specialisten zorgen voor de best mogelijke financiële constructie. Wij zijn niet gebonden aan één aanbieder, maar geven transparant advies. Samen kijken we welke hypotheekvorm het best aansluit op uw wensen.

Hypotheekadvies berekenen

Hoeveel kunt u maximaal lenen? Komt u in aanmerking voor leningen en subsidies vanuit de overheid? Wat worden uw maandlasten als u een hypotheek afsluit? Mensen die ons inschakelen voor hypotheekadvies in Deventer hebben vaak vragen over de maandlasten. Wij staan u graag bij met persoonlijk advies. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw financiële situatie en zullen op basis daarvan kijken welke hypotheek het best aansluit en wat uw maandlasten zullen worden. We leggen altijd meerdere opties aan u voor en zijn bereikbaar voor al uw vragen.

Bent u van plan om een huis te kopen of verbouwen? Welke hypotheekvormen zijn er? En wat sluit het best aan op uw persoonlijke situatie? Onze hypotheekadviseurs begeleiden u gedurende het complete traject voor hypotheekadvies in Deventer. Van de aanvraag tot en met het ondertekenen van de koopovereenkomst. 

Meer over hypotheekadvies

We kunnen ons voorstellen dat een hypotheek afsluiten veel vragen bij u oproept. Waar moet u bijvoorbeeld op letten als u hypotheekvormen en -rentes vergelijkt? Kunt u uw huidige hypotheek oversluiten? Is het ook mogelijk om een hypotheek af te sluiten als starter of zzp’er? Wij helpen u graag met deze én alle andere vragen. Wunderink geeft onafhankelijk hypotheekadvies in Deventer. Maak een afspraak met onze hypotheekadviseurs of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Wunderink Verzekeringen kan u ook helpen met het aanpassen van uw huidige hypotheek. Overstappen naar een andere hypotheekvorm voor een lagere rente bijvoorbeeld. We maken de kosten en baten inzichtelijk en zorgen ervoor dat u profiteert van het beste aanbod.

HYPOTHEEK OF PERSOONLIJK HYPOTHEEKADVIES NODIG?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag

Call Now Button