085 - 401 95 52

10Hypotheekadvies Apeldoorn

Hypotheekadvies Apeldoorn

Zo werkt een hypotheek afsluiten

Bij het kopen van een woning kunt u er niet omheen: uw moet een hypotheek afsluiten. Hypotheekadvies in Apeldoorn van Wunderink begint met een oriënterend gesprek, waarin we alle mogelijkheden en ons tarief aan u voorleggen. Als u besluit om met ons door te gaan, maken wij op basis van uw maandlasten een berekening en leggen we verschillende hypotheekvormen aan u voor. U krijgt vervolgens rustig de tijd om hierover na te denken. Eenmaal akkoord met onze hypotheekofferte, dienen we deze – samen met de nodige bewijsstukken – in bij de bank. En zodra die groen licht geeft kunnen we naar de notaris voor de overdracht. Klinkt simpel en dat is het ook, daar zorgen wij voor!

Het hypotheekadvies begint met een oriënterend gesprek, waarin we uw persoonlijke wensen en financiële situatie onder de loep nemen? Kunt u beter kiezen voor hogere kosten op de lange termijn, of voor een lening waarbij u nu meer betaalt en in de toekomst afbouwt? Wij zijn niet gebonden aan één aanbieder en geven onafhankelijk advies.

Hypotheekadvies berekenen

Wilt u weten wat uw maximale hypotheek is? Of ergens anders een beter aanbod is? En wat het u kost om uw hypotheek over te zetten? Klanten die ons inschakelen voor hypotheekadvies in Apeldoorn hebben vaak veel vragen over de kosten. De wereld van hypotheken kan een behoorlijk doolhof zijn als u er niet voor bent opgeleid! Wij maken graag een realistische berekening op basis van uw inkomsten en uitgaven. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor hypotheken. Wij houden rekening met uw persoonlijke situatie en helpen met hypotheekadvies op maat!

Hypotheken zijn er in vele vormen. De meest voorkomende hypotheken zijn de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek, maar er zijn tal van andere mogelijkheden. Wunderink Verzekeringen helpt u met passend hypotheekadvies in Apeldoorn. Onze specialisten adviseren u over de best mogelijke financiële constructie.

Meer over hypotheekadvies

Waar moet u allemaal op letten bij het afsluiten van een hypotheek? Welke hypotheekvorm past bij u? Is het verstandig om uw hypotheek op dit moment over te sluiten? Waar zijn de rentes het voordeligst? En zo zijn er nog tal van vragen waar u mee kunt rondlopen als u van plan bent om een nieuwe woning te kopen. Wij kijken met u mee en kunnen in elke fase aanhaken. Als u zich nog aan het oriënteren bent, al een woning op het oog heeft of gewoon eens vrijblijvend wilt informeren, voor starters en doorstromers op de huizenmarkt! Plan een afspraak met onze hypotheekadviseurs of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Onze hypotheekadviseurs zijn specialisten in hun vakgebied en ondersteunen u van A tot Z. Neemt contact op voor meer informatie, of plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in! Deze kan bij ons op kantoor plaatsvinden, of digitaal: in een videocall.

HYPOTHEEK OF PERSOONLIJK HYPOTHEEKADVIES NODIG?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag

Call Now Button