085 - 401 95 52

10Financieren

Uw financiering goed geregeld met Wunderink

Een financiering als verzamelnaam kent verschillende rubrieken en doelen. Zo kan het gaan om uw woning of om uw beleggingspand of uw portefeuille (commercieel vastgoed). Het kan ook zijn u een kort krediet wilt afsluiten voor een tijdelijke invulling. Wellicht bent u met uw onderneming in overweging uw eigen pand te kopen. Het kan allemaal en wij denken graag met de nodige deskundigheid met u mee. Aangaande residentieel vastgoed is de woonhypotheek de meest gesloten financiering, hieronder meer.

Heeft u eenmaal uw droomhuis gevonden, dan begint het traject om een hypotheek af te sluiten. Er komt veel kijken bij het regelen van de hypotheek. Zo zijn er heel veel verschillende vormen hypotheken met weer allerlei mogelijkheden. Het afsluiten van een hypotheek is een beslissing die gaat over veel geld en u zit er voor een langere periode aan vast. Het is belangrijk om de tijd te nemen om de hypotheek goed te regelen. Wunderink helpt u bij het maken van de juiste keuzes.

In 10 jaar hielpen we honderden mensen met de grootste en leukste aankoop van hun leven: hun huis. Als onafhankelijk hypotheekadviseur vinden we ook voor u de beste en meest voordelige financiële oplossing. En Wunderink regelt alles voor u.

  • Een passende hypotheekoplossing
  • Op maat gemaakt voor uw (thuis)situatie
  • Onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies

Hypotheek of persoonlijk hypotheekadvies nodig?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag

Call Now Button