085 - 401 95 52

10Meer bekijken

Wunderink verduurzamen, lagere lasten met de energieadviseur (juni 22)

Als wij het journaal mogen geloven stijgen de kosten nog wel een tijdje door en hoe vervelend is dat! Hier bieden wij u graag de helpende hand. Bent u van plan om uw woning te gaan verduurzamen of te verbouwen? Dan is dit het ideale moment: de hypotheekrente is, historisch gezien, nog steeds laag. Bovendien kunt u meteen denken aan maatregelen die uw woning energiezuiniger maken. Dit heeft veel voordelen: u verhoogt uw wooncomfort, verlaagt bijtijds uw energierekening en u draagt bij aan een beter milieu. Uit onderzoek van oa VEH blijkt dat 80% van de consumenten dit graag in gang zet iom zijn tussenpersoon. Wunderink en een van onze opgeleide verduurzaamadviseurs helpen u graag d.m.v. een persoonlijke scan bij het verduurzamen van uw woning:

Uw maandlast zakt, rente nog steeds historisch laag.

U heeft de mogelijkheid om tegen lage maandlasten de woning te verbouwen en/of te verduurzamen. Door de lage hypotheekrente is de rente en aflossing die u betaalt over het extra stukje verduurzamingshypotheek lager dan de besparing die het elke maand oplevert. Zeker als binnenkort uw nieuwe energie contract in gaat.

Zo ontstaat er een win-win situatie: u heeft lagere lasten, uw woning stijgt in waarde en u draagt bij aan het milieu. Bovendien kunnen er ook nog mooie subsidiemogelijkheden voor u geregeld worden. Op deze manier wordt u van A tot Z ontzorgd!

Kwaliteit

Velen zijn u, mede door de alsmaar stijgende energiekosten, al dankbaar voorgegaan.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een verbouwing of verduurzaming van uw woning? In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met unieke duurzaamheidsscan brengen wij u met u de mogelijkheden in kaart. Onze uitdaging; Voor u de gewenste verduurzaming met daarbij een gemaximaliseerd lage maandlast.

Neem contact met ons op via info@Wunderinkverzekeringen.nl of hoofdkantoor Deventer 085-4019552of bel of ap uw adviseur rechtstreeks.

Actie in samenwerking met Vrielink makelaars maart 2022

Vrielink-Flyer-maart-2022 zonnepanelen

 

Call Now Button