085 - 401 95 52

10Execution Only zorg

Mocht u via onze website een zorgverzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Bij het online afsluiten van zorgverzekeringen via wunderinkverzekeringen.nl is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders met betrekking tot de zorgverzekeringen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Omdat u ervoor kiest om zonder advies van een adviseur de zorgverzekering zelf via execution only af te sluiten bent u ook zelf verantwoordelijk voor het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden van de zorgverzekeringen en voor de keuze van de dekking en eventuele aanvullende dekkingen. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het eventueel niet correct of niet volledig invullen van het aanvraagformulier voor de zorgverzekering en de mogelijke gevolgen daarvan, zoals deze in de polisvoorwaarden van de zorgverzekeringen vermeldt staan.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een zorgverzekering. Wanneer u wel advies wenst, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe werkt het afsluiten van een zorgVerzekering?

  1. U maakt op onze website een vergelijking van een door u gekozen zorgverzekering.
  2. U vergelijkt en leest de voorwaarden van de zorgverzekeringen voordat u de gewenste zorgverzekering aanvraagt.
  3. U vult alle vragen volledig en correct in en de maatschappij gaat dan uw aanvraag voor de zorgverzekering beoordelen.
  4. U ontvangt een mail of de aanvraag wel of niet wordt geaccepteerd. Als de aanvraag niet wordt geaccepteerd is uw zorgverzekering niet afgesloten.
  5. Wanneer de aanvraag voor de zorgverzekering akkoord is ontvangt u per e-mail een bevestiging.
  6. Binnen 14 dagen na ontvangst van de polis heeft u de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden de zorgverzekering per de ingangsdatum nietig te verklaren.

Interesse in een Uw zorgverzekering 2024?

We staan u graag te woord met professioneel en persoonlijk advies. Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag

Call Now Button